Bart Kuijpers vader geworden van prachtige dochter Feline

Het mooiste in het leven is misschien wel de geboorte van je eerste kind. Bartowski is sinds 21 Maart 2020 om kwart over 7 in de ochtend een papa rijker!

Het is niet voor iedereen weggelegd om kinderen te krijgen en daarom ben ik extra blij om te kunnen melden dat ik op 21 Maart 2020 om kwart over 7 in de ochtend papa ben geworden van een bijzonder mooie dochter Feline!

Moeder en dochter maken het erg goed, en we mogen van geluk spreken dat de zwangerschap behoorlijk probleemloos is verlopen. De bevalling was zwaar en lang en werd ingeleidt omdat de groei van de beentjes van Feline wat achter bleef. Na de bevalling was er echter geen reden voor deze zorg want alles was verder prima.

Dus sinds 21 Maart 2020 ben ik naast een front-end webdeveloper dus ook een papa geworden. Best bijzonder in het begin van een roerige COVID-19 periode waar we geen kraamvisite mogen ontvangen. Eerlijk gezegt valt dat voor ons ook wel weer positief uit zodat we extra veel kunnen genieten van een voortaan 3 personen samenstelling van ons gezin.

Je kunt dus nu eigenlijk wel haast zeggen dat Bartowski er een volwaardig nieuw lid heeft bijgekregen.

Release

maart 2020